Tapahtumallinen.fi

Haemme Tapahtumallisen perheeseen taitavia tapahtumatuottajia

apahtumallinen on dynaaminen ja nuorekas yritys, joka on erikoistunut erilaisten yritystapahtumien ja elämyksien suunnitteluun sekä tuotantoon. Toimistomme sijaitsee Turussa, mutta toimimme ympäri Suomea ja välillä ulkomaillakin. Meillä tehdään tapahtumia tosissaan, mutta pilke silmäkulmassa ja uusista asioista innostuen!

Tehotiimimme kaipaa nyt lisää voimaa, koska olemme kasvaneet vauhdilla!
Haemme Tapahtumallisen perheeseen:

TAITAVIA TAPAHTUMATUOTTAJIA
Pursuatko ympärillesi ideoita, energiaa ja hyvää tuulta? Oletko taitava jonglööri, jolla tapahtumatuotannon sirkuksessa pysyvät pallot ilmassa ja suuri nippu lankoja järjestyksessä?

Hienoa, saatat olla se, mitä etsimme! Nopeasti kasvavassa tapahtuma-alan ammattilaisten perheessämme olisi nyt tarvetta uusille eteville tapahtumatuottajille kokoaikaisiin, osa-aikaisiin ja freelancetyösuhteisiin.

Toivoisimme, että uudet perheenjäsenemme olisivat

  • järjestelmällisiä ja iloisia,
  • joustavia ja oma-aloitteisia,
  • ja ennen kaikkea tyyppejä, jotka eivät hätkähdä toisinaan kertyvästä pienestä ja ehkä vähän isommastakin stressistä.

Viilipytyn hermot katsotaan siis eduksi! Työssä sinulle olisi myös hyödyksi, jos puhut sujuvaa englantia ja englanniksi kirjoittaminenkin onnistuu tarvittaessa. Hyvät tietotekniset taidot auttavat suoriutumaan päivittäisistä askareista. Lisäksi olisi hyvä, jos sinulla olisi ajokortti.

Plussapisteitä ja kultaisia tähtiä irtoaa:

  • luovuudesta,
  • kuvankäsittelytaidoista,
  • kirjoittajan lahjoista ja kielioppitaituruudesta,
  • sekä aiemmin kartutetusta monipuolisesta kokemuksesta yritystapahtuma-alalta.

Tunnistitko itsesi näistä kuvailuista? Mahtavaa! Hae meille näin:

Lähetä meille kuvallinen, lyhyt ja ytimekäs CV, joka antaa hyvän kokonaiskuvan persoonastasi ja osaamisestasi viimeistään 15.7.2018 mennessä. Lähetä hakemus ja palkkatoive osoitteeseen sanni@tapahtumallinen.fi.  Vastauksia tarkentaviin kysymyksiin saat samasta osoitteesta. Soittaakin saa numeroon 050-3382819​.

Tapahtumallinen ​– suunnitelmallista, sujuvaa ja elämyksellistä. Täyden palvelun tapahtumatoimisto, jonka aito auttamisen halu ja rautainen ammattitaito helpottavat asiakkaiden arkea ja synnyttävät ikimuistoisia tapahtumia. Tyytyväinen asiakaskuntamme ulottuu kasvuhakuisista suomalaistoimijoista suuriin kansainvälisiin yrityksiin. www.tapahtumallinen.fi   

Viimeisimmät blogit:

Tapahtumajärjestäjien toimeentulo hävisi yhdessä yössä – turkulaisille toimijoille miljoonatappiot koronan vuoksi

Julkaistu 03.04.2020

Turkulaiselta tapahtumamarkkinointitoimisto Tapahtumalliselta peruuntui yli 40 sovittua työtilaisuutta koronakriisin myötä. Se tarkoittaa yritykselle noin 1,5 miljoonan euron menetyksiä liikevaihtoon sekä henkilökunnan lomautuksia.

Tietokeskuksen Tietoiskuseminaareissa on festaritunnelmaa

Julkaistu 24.02.2020

Tapahtumallisen ja tietotekniikkayhtiö Tietokeskuksen yhteistyö alkoi vuonna 2018 Tietoiskuseminaareista. Vuosi sitten kävijät pääsivät nauttimaan tapahtuman kehittyneestä 2.0-versiosta ja maaliskuussa 2020 nähdään taas uusi upea toteutus!

HAKU TAPAHTUMALLISEN OPISKELIJAHARJOITTELIJAKSI LOPPUKEVÄÄLLE 2020 ON NYT AUKI!

Julkaistu 10.02.2020

Tule meille harjoittelijaksi! Meillä tehdään tapahtumia tosissaan, mutta pilke silmäkulmassa ja uusista asioista innostuen.