Tapahtumallinen.fi

Haemme Tapahtumallisen perheeseen taitavia tapahtumatuottajia

apahtumallinen on dynaaminen ja nuorekas yritys, joka on erikoistunut erilaisten yritystapahtumien ja elämyksien suunnitteluun sekä tuotantoon. Toimistomme sijaitsee Turussa, mutta toimimme ympäri Suomea ja välillä ulkomaillakin. Meillä tehdään tapahtumia tosissaan, mutta pilke silmäkulmassa ja uusista asioista innostuen!

Tehotiimimme kaipaa nyt lisää voimaa, koska olemme kasvaneet vauhdilla!
Haemme Tapahtumallisen perheeseen:

TAITAVIA TAPAHTUMATUOTTAJIA
Pursuatko ympärillesi ideoita, energiaa ja hyvää tuulta? Oletko taitava jonglööri, jolla tapahtumatuotannon sirkuksessa pysyvät pallot ilmassa ja suuri nippu lankoja järjestyksessä?

Hienoa, saatat olla se, mitä etsimme! Nopeasti kasvavassa tapahtuma-alan ammattilaisten perheessämme olisi nyt tarvetta uusille eteville tapahtumatuottajille kokoaikaisiin, osa-aikaisiin ja freelancetyösuhteisiin.

Toivoisimme, että uudet perheenjäsenemme olisivat

  • järjestelmällisiä ja iloisia,
  • joustavia ja oma-aloitteisia,
  • ja ennen kaikkea tyyppejä, jotka eivät hätkähdä toisinaan kertyvästä pienestä ja ehkä vähän isommastakin stressistä.

Viilipytyn hermot katsotaan siis eduksi! Työssä sinulle olisi myös hyödyksi, jos puhut sujuvaa englantia ja englanniksi kirjoittaminenkin onnistuu tarvittaessa. Hyvät tietotekniset taidot auttavat suoriutumaan päivittäisistä askareista. Lisäksi olisi hyvä, jos sinulla olisi ajokortti.

Plussapisteitä ja kultaisia tähtiä irtoaa:

  • luovuudesta,
  • kuvankäsittelytaidoista,
  • kirjoittajan lahjoista ja kielioppitaituruudesta,
  • sekä aiemmin kartutetusta monipuolisesta kokemuksesta yritystapahtuma-alalta.

Tunnistitko itsesi näistä kuvailuista? Mahtavaa! Hae meille näin:

Lähetä meille kuvallinen, lyhyt ja ytimekäs CV, joka antaa hyvän kokonaiskuvan persoonastasi ja osaamisestasi viimeistään 15.7.2018 mennessä. Lähetä hakemus ja palkkatoive osoitteeseen sanni@tapahtumallinen.fi.  Vastauksia tarkentaviin kysymyksiin saat samasta osoitteesta. Soittaakin saa numeroon 050-3382819​.

Tapahtumallinen ​– suunnitelmallista, sujuvaa ja elämyksellistä. Täyden palvelun tapahtumatoimisto, jonka aito auttamisen halu ja rautainen ammattitaito helpottavat asiakkaiden arkea ja synnyttävät ikimuistoisia tapahtumia. Tyytyväinen asiakaskuntamme ulottuu kasvuhakuisista suomalaistoimijoista suuriin kansainvälisiin yrityksiin. www.tapahtumallinen.fi   

Viimeisimmät blogit:

HAKU TAPAHTUMALLISEN OPISKELIJAHARJOITTELIJAKSI LOPPUKEVÄÄLLE 2020 ON NYT AUKI!

Julkaistu 10.02.2020

Tule meille harjoittelijaksi! Meillä tehdään tapahtumia tosissaan, mutta pilke silmäkulmassa ja uusista asioista innostuen.

Tapahtumalliselle toimisto Helsinkiin, uusi hallitus aloittaa työnsä ja mukaan uusia omistajia

Julkaistu 17.01.2020

Tapahtumallisen vuosi on alkanut vahvasti upeiden uutisten myötä.

Kaaos käsissä vai peukaloita pyöritellen?

Julkaistu 28.06.2019

Maija ja Matti, molemmat taitureita omilla aloillaan, ovat nyt saman haasteen edessä. Kesäpäivät puskevat päälle. Henkilöstöjuhlan järjestäminen on ahdistava ponnistus, joka vaatii hikeä, stressiä ja välillä kyyneleitäkin. Tai sitten ei ole.