Tapahtumallinen.fi

Omat mielipiteet sallittu myös harjoittelijalle! – ”Hyvät tyypit eivät jää unholaan”

Onko olemassa rakkautta ensi silmäyksellä? Kyllä on, sillä juuri sen voimalla Kata ja Rebekka ovat nyt töissä Tapahtumallisella. Tarinat ovat lähes identtiset: Google esitteli Tapahtumallisen nettisivut, ja sisältö vei mennessään. Sekä Katalle että Rebekalle tuli vahva tunne siitä, että tuohon joukkoon haluan kuulua.

Teitä tapahtuma-alalle on melkein yhtä paljon kuin tekijöitäkin. Tapahtumallisella lähes kaikilla uusilla työntekijöillä on kuitenkin yhteinen nimittäjä: harjoitteluaika. Vastaava tuottaja Kata kouluttautui alun perin media-assistentiksi ja myyntikoordinaattori Rebekka kokiksi. Molempien polku vei lopulta harjoittelun kautta Tapahtumalliselle. Jopa osakas Henna tuli aikoinaan yritykseen harjoittelun kautta.

Tuottaja Pauliina taas oli aikoinaan harjoittelijana Sannilla, ja myöhemmin tuo yhteinen kokemus toi Pauliinan Tapahtumalliselle. Pauliina on edelleen otettu siitä, että kaikkien vuosien jälkeen Sanni otti yhteyttä ja tarjosi töitä. Pauliinan tie on osoitus siitä, että hyvät tyypit eivät unohdu, vaikka töitä ei heti olisi tarjolla.

Ole aito, ole rohkea
Sana harjoittelija saattaa tuoda mielikuvan nurkassa lymyilevästä kahvinkeittäjästä, mutta Tapahtumallisella pesti on kaikkea muuta. Tai no, kuuluu töihin toki kahvinkeittoakin, mutta niin kuuluu kaikilla muillakin. Kahvi ei keitä itseään eikä tiskikone täyty taianomaisesti, vaikka harjoittelija puuttuisi. Pauliina kyllä pyytää lähes aina jonkun muun keittämään kahvia, koska hänen keittämänsä on yksinkertaisesti kamalan makuista.

Kaikki työtekijät osakkaista harjoittelijoihin ovat mukana myös kaikissa yrityksen aktiviteeteissa. Yhdessä tehdään paljon myös työajan ulkopuolella. Hyvin nopeasti harjoittelijat huomaavat sulautuneensa osaksi työyhteisöä. Siis perhettä, jossa välillä saatetaan jakaa myös hiustensuoristaja tai lainailla vaatekappaleita.

Harjoittelijoita kannustetaan, mutta heille annetaan myös tilaa tehdä ja oppia itse. Omat mielipiteetkin ovat tervetulleita. Matkan varrella etsitään kaikille omia vahvuuksia ja niitä kehitetään eteenpäin. Usein saa tehdä sitä, missä on parhaimmillaan, välillä eteen tulee kakkahommia. Nöyryys kaikkien työtehtävien edessä on tässä perheessä tärkeää.

Tapahtumallisen porukassa tulee toimeen, kun on aito ja sanoo asiat hyvällä tavalla suoraan. Maalaisjärki, rohkeus ja reipas meininki vievät pitkälle. Vielä, kun mielessä soi korvamatona ”vie mennessäs, tuo tullessas”, niin pärjää varmasti.

Rebekka muistuttaa, että jakkupuvun voi monesti jättää vaatekaappiin, sillä Tapahtumallisen toimistolle raahaudutaan usein meikittä ja hiukset ponnarilla. Pyjama on juuri ja juuri vaihtunut muihin vaatteisiin.

”Arvostamme ammattilaisia, mutta samalla sitä, että voi tulla verkkareissa töihin”, Kata tiivistää pukukoodin.

Kaikkein tärkeintä on kuitenkin, että rakkauden, tai edes ihastuksen kipinä syttyy jo hakuvaiheessa. Jos Tapahtumallisen tekstejä ja videoita tutkiessa tulee lämmin fiilis, kannattaa hakea töihin!

Viimeisimmät blogit:

HAKU TAPAHTUMALLISEN OPISKELIJAHARJOITTELIJAKSI LOPPUKEVÄÄLLE 2020 ON NYT AUKI!

Julkaistu 10.02.2020

Tule meille harjoittelijaksi! Meillä tehdään tapahtumia tosissaan, mutta pilke silmäkulmassa ja uusista asioista innostuen.

Tapahtumalliselle toimisto Helsinkiin, uusi hallitus aloittaa työnsä ja mukaan uusia omistajia

Julkaistu 17.01.2020

Tapahtumallisen vuosi on alkanut vahvasti upeiden uutisten myötä.

Kaaos käsissä vai peukaloita pyöritellen?

Julkaistu 28.06.2019

Maija ja Matti, molemmat taitureita omilla aloillaan, ovat nyt saman haasteen edessä. Kesäpäivät puskevat päälle. Henkilöstöjuhlan järjestäminen on ahdistava ponnistus, joka vaatii hikeä, stressiä ja välillä kyyneleitäkin. Tai sitten ei ole.