Tapahtumallinen.fi

Tiedote sidosryhmille

Tapahtumallisen pääomistajiksi Sanni Rostedt, Henna Kakko ja Ari Sirkiä

– Viimeiset kuusi vuotta Tapahtumallisen matkassa on ollut hienoa aikaa. Nyt on kuitenkin monen työtäyteisen vuoden jälkeen aika katsoa, mitä sitä tekisi isona. Jatkan edelleen hallituksessa sekä yrityksen asiantuntijana. Koen, että Tapahtumallinen jatkaa hyvissä käsissä, Katja Tervahartiala korostaa.

Tapahtumallisen toimitusjohtajana elokuussa 2018 aloittanut Sanni Rostedt näkee tapahtuma-alan tulevaisuuden valoisana.

– Viime vuodet ovat olleet meille vahvan kasvun vuosia. Olemme palkanneet uutta henkilökuntaa sekä laajentaneet toiminta-aluettamme voimakkaasti. Jatkossakin meiltä saa monipuoliset ja asiantuntevat tapahtuma-alan palvelut luotettavasti. Alkanut vuosi on lähtenyt liikkeelle vauhdikkaasti, ja näkymät ovat erittäin positiiviset, Rostedt sanoo.

Lisätietoja:
toimitusjohtaja Sanni Rostedt, puh. 050 3382819, sanni@tapahtumallinen.fi

Tapahtumallinen on täyden palvelun tapahtumatuotantotoimisto, joka tarjoaa asiantuntijapalveluja tavoitteellisten ja tuloksellisten tapahtumien suunnitteluun ja toteuttamiseen. Toimintamme ulottuu Turun alueen lisäksi muualle Suomeen ja tarvittaessa ulkomaillekin. Kokeneella tiimillä on huippuosaamista laadukkaiden tapahtumien organisoimisesta alusta loppuun asti. Yritys on perustettu 2013 ja se työllistää jo lähes 20 tapahtuma-alan osaajaa.

Viimeisimmät blogit:

Tapahtumajärjestäjien toimeentulo hävisi yhdessä yössä – turkulaisille toimijoille miljoonatappiot koronan vuoksi

Julkaistu 03.04.2020

Turkulaiselta tapahtumamarkkinointitoimisto Tapahtumalliselta peruuntui yli 40 sovittua työtilaisuutta koronakriisin myötä. Se tarkoittaa yritykselle noin 1,5 miljoonan euron menetyksiä liikevaihtoon sekä henkilökunnan lomautuksia.

Tietokeskuksen Tietoiskuseminaareissa on festaritunnelmaa

Julkaistu 24.02.2020

Tapahtumallisen ja tietotekniikkayhtiö Tietokeskuksen yhteistyö alkoi vuonna 2018 Tietoiskuseminaareista. Vuosi sitten kävijät pääsivät nauttimaan tapahtuman kehittyneestä 2.0-versiosta ja maaliskuussa 2020 nähdään taas uusi upea toteutus!

HAKU TAPAHTUMALLISEN OPISKELIJAHARJOITTELIJAKSI LOPPUKEVÄÄLLE 2020 ON NYT AUKI!

Julkaistu 10.02.2020

Tule meille harjoittelijaksi! Meillä tehdään tapahtumia tosissaan, mutta pilke silmäkulmassa ja uusista asioista innostuen.