Tapahtumallinen.fi

Tiedote sidosryhmille

Tapahtumallisen pääomistajiksi Sanni Rostedt, Henna Kakko ja Ari Sirkiä

– Viimeiset kuusi vuotta Tapahtumallisen matkassa on ollut hienoa aikaa. Nyt on kuitenkin monen työtäyteisen vuoden jälkeen aika katsoa, mitä sitä tekisi isona. Jatkan edelleen hallituksessa sekä yrityksen asiantuntijana. Koen, että Tapahtumallinen jatkaa hyvissä käsissä, Katja Tervahartiala korostaa.

Tapahtumallisen toimitusjohtajana elokuussa 2018 aloittanut Sanni Rostedt näkee tapahtuma-alan tulevaisuuden valoisana.

– Viime vuodet ovat olleet meille vahvan kasvun vuosia. Olemme palkanneet uutta henkilökuntaa sekä laajentaneet toiminta-aluettamme voimakkaasti. Jatkossakin meiltä saa monipuoliset ja asiantuntevat tapahtuma-alan palvelut luotettavasti. Alkanut vuosi on lähtenyt liikkeelle vauhdikkaasti, ja näkymät ovat erittäin positiiviset, Rostedt sanoo.

Lisätietoja:
toimitusjohtaja Sanni Rostedt, puh. 050 3382819, sanni@tapahtumallinen.fi

Tapahtumallinen on täyden palvelun tapahtumatuotantotoimisto, joka tarjoaa asiantuntijapalveluja tavoitteellisten ja tuloksellisten tapahtumien suunnitteluun ja toteuttamiseen. Toimintamme ulottuu Turun alueen lisäksi muualle Suomeen ja tarvittaessa ulkomaillekin. Kokeneella tiimillä on huippuosaamista laadukkaiden tapahtumien organisoimisesta alusta loppuun asti. Yritys on perustettu 2013 ja se työllistää jo lähes 20 tapahtuma-alan osaajaa.

Viimeisimmät blogit:

HAKU TAPAHTUMALLISEN OPISKELIJAHARJOITTELIJAKSI LOPPUKEVÄÄLLE 2020 ON NYT AUKI!

Julkaistu 10.02.2020

Tule meille harjoittelijaksi! Meillä tehdään tapahtumia tosissaan, mutta pilke silmäkulmassa ja uusista asioista innostuen.

Tapahtumalliselle toimisto Helsinkiin, uusi hallitus aloittaa työnsä ja mukaan uusia omistajia

Julkaistu 17.01.2020

Tapahtumallisen vuosi on alkanut vahvasti upeiden uutisten myötä.

Kaaos käsissä vai peukaloita pyöritellen?

Julkaistu 28.06.2019

Maija ja Matti, molemmat taitureita omilla aloillaan, ovat nyt saman haasteen edessä. Kesäpäivät puskevat päälle. Henkilöstöjuhlan järjestäminen on ahdistava ponnistus, joka vaatii hikeä, stressiä ja välillä kyyneleitäkin. Tai sitten ei ole.