Tapahtumallinen.fi

Tapahtumalliselle toimisto Helsinkiin, uusi hallitus aloittaa työnsä ja mukaan uusia omistajia

Tapahtumallinen helpottaa toimintaa pääkaupunkiseudulla avaamalla toimiston Helsinkiin. Toimisto sijaitsee osoitteessa Fredikanterassi 3, 00520 Helsinki.

“Olemme toimineet jo pitkään aktiivisesti pääkaupunkiseudulla ja kartoittaneet jonkin aikaa sopivaa toimistotilaa Helsingistä. Mall of Triplan ympärille rakentuneen keskittymän myötä moni palanen loksahti paikalleen, mikä sen kätevämpää kuin hypätä Turussa junaan ja kulkea suoraan toimiston alapuolelle”, kertoo Tapahtumallisen toimitusjohtaja Sanni Rostedt.

Rebekka Rantasesta Head of sales sekä partner, uudelle hallituksen puheenjohtajalle Martin Nordellille myös osaomistus

Tapahtumallisen omistajapohja kasvoi vuoden vaihteessa kahdella henkilöllä, kun Sales Managerina toiminut Rebekka Rantanen siirtyi vetämään myyntitiimiä tittelillä Head of sales, partner. Rantasen lisäksi Tapahtumallisen uuteena hallituksen puheenjohtajana aloittava Martin Nordell liittyy osaksi omistajakuntaa.

”Mennyt vuosi kului pitkälti organisaatiomme kehittämiseen keskittyen ja tiimiä vahvistaen. Sen siivittämänä voimmekin odottaa tästä vuodesta tähän asti parasta. Olemme keskittyneet oikeisiin asioihin, löytäneet tiimiin uutta virtaa ja saaneet rinnallemme vahvoja osaajia tukemaan tekemistämme. Ja mikä tärkeintä, olemme päässeet näyttämään osaamistamme monille uusille asiakkaille. Odotamme innolla tämän vuoden tekemistä!” tiivistää hallitus yhdessä.

Lisätietoja:
toimitusjohtaja Sanni Rostedt, puh. 050 3382819

Viimeisimmät blogit:

HAKU TAPAHTUMALLISEN OPISKELIJAHARJOITTELIJAKSI LOPPUKEVÄÄLLE 2020 ON NYT AUKI!

Julkaistu 10.02.2020

Tule meille harjoittelijaksi! Meillä tehdään tapahtumia tosissaan, mutta pilke silmäkulmassa ja uusista asioista innostuen.

Tapahtumalliselle toimisto Helsinkiin, uusi hallitus aloittaa työnsä ja mukaan uusia omistajia

Julkaistu 17.01.2020

Tapahtumallisen vuosi on alkanut vahvasti upeiden uutisten myötä.

Kaaos käsissä vai peukaloita pyöritellen?

Julkaistu 28.06.2019

Maija ja Matti, molemmat taitureita omilla aloillaan, ovat nyt saman haasteen edessä. Kesäpäivät puskevat päälle. Henkilöstöjuhlan järjestäminen on ahdistava ponnistus, joka vaatii hikeä, stressiä ja välillä kyyneleitäkin. Tai sitten ei ole.