Tapahtumallinen.fi

Tapahtumalliselle toimisto Helsinkiin, uusi hallitus aloittaa työnsä ja mukaan uusia omistajia

Tapahtumallinen helpottaa toimintaa pääkaupunkiseudulla avaamalla toimiston Helsinkiin. Toimisto sijaitsee osoitteessa Fredikanterassi 3, 00520 Helsinki.

“Olemme toimineet jo pitkään aktiivisesti pääkaupunkiseudulla ja kartoittaneet jonkin aikaa sopivaa toimistotilaa Helsingistä. Mall of Triplan ympärille rakentuneen keskittymän myötä moni palanen loksahti paikalleen, mikä sen kätevämpää kuin hypätä Turussa junaan ja kulkea suoraan toimiston alapuolelle”, kertoo Tapahtumallisen toimitusjohtaja Sanni Rostedt.

Rebekka Rantasesta Head of sales sekä partner, uudelle hallituksen puheenjohtajalle Martin Nordellille myös osaomistus

Tapahtumallisen omistajapohja kasvoi vuoden vaihteessa kahdella henkilöllä, kun Sales Managerina toiminut Rebekka Rantanen siirtyi vetämään myyntitiimiä tittelillä Head of sales, partner. Rantasen lisäksi Tapahtumallisen uuteena hallituksen puheenjohtajana aloittava Martin Nordell liittyy osaksi omistajakuntaa.

”Mennyt vuosi kului pitkälti organisaatiomme kehittämiseen keskittyen ja tiimiä vahvistaen. Sen siivittämänä voimmekin odottaa tästä vuodesta tähän asti parasta. Olemme keskittyneet oikeisiin asioihin, löytäneet tiimiin uutta virtaa ja saaneet rinnallemme vahvoja osaajia tukemaan tekemistämme. Ja mikä tärkeintä, olemme päässeet näyttämään osaamistamme monille uusille asiakkaille. Odotamme innolla tämän vuoden tekemistä!” tiivistää hallitus yhdessä.

Lisätietoja:
toimitusjohtaja Sanni Rostedt, puh. 050 3382819

Viimeisimmät blogit:

Kaksi tapahtumatoimijaa yhteen – Tapahtumallinen ja Abelita yhdistävät toimintansa

Julkaistu 05.05.2021

Turkulaiset tapahtumayritykset Tapahtumallinen ja Abelita yhdistävät toimintansa, ja jatkossa Abelitan asiakkaita palvellaan Tapahtumallisen kautta. Yhteistyön tavoitteena on laajentaa Tapahtumallisen palveluvalikoimaa ja vahvistaa yrityksen kasvua yhdeksi Suomen suurimmista tapahtuma-alan toimijoista.

Huippuharkkariksi Tapahtumalliselle? Syksyn 2021 harjoittelijahaku on nyt käynnissä!

Julkaistu 31.03.2021

Innokkaat, omia ammatillisia polkujaan rakentavat harjoittelijat ovat olennainen osa Tapahtumallisen tiimiä. Haluamme tarjota tapahtumien maailmasta kiinnostuneille opiskelijoille mahdollisuuden päästä tutustumaan monipuolisesti kaikkeen siihen erilaiseen työhön, mitä tapahtumien parissa voikaan tehdä.

Virtuaalitapahtumien vauhdissa

Julkaistu 01.10.2020

Hetken aikaa viime keväänä, ja vähän vielä alkukesästäkin tuntui siltä, että meiltä tapahtumista eläviltä hävisi olemassaolon tarkoitus ja elämän suunta. Kunnes alkoi virtuaalitapahtumien!

Tilaa uutiskirjeemme