Tapahtumallinen.fi

Tapahtumalliselle toimisto Helsinkiin, uusi hallitus aloittaa työnsä ja mukaan uusia omistajia

Tapahtumallinen helpottaa toimintaa pääkaupunkiseudulla avaamalla toimiston Helsinkiin. Toimisto sijaitsee osoitteessa Fredikanterassi 3, 00520 Helsinki.

“Olemme toimineet jo pitkään aktiivisesti pääkaupunkiseudulla ja kartoittaneet jonkin aikaa sopivaa toimistotilaa Helsingistä. Mall of Triplan ympärille rakentuneen keskittymän myötä moni palanen loksahti paikalleen, mikä sen kätevämpää kuin hypätä Turussa junaan ja kulkea suoraan toimiston alapuolelle”, kertoo Tapahtumallisen toimitusjohtaja Sanni Rostedt.

Rebekka Rantasesta Head of sales sekä partner, uudelle hallituksen puheenjohtajalle Martin Nordellille myös osaomistus

Tapahtumallisen omistajapohja kasvoi vuoden vaihteessa kahdella henkilöllä, kun Sales Managerina toiminut Rebekka Rantanen siirtyi vetämään myyntitiimiä tittelillä Head of sales, partner. Rantasen lisäksi Tapahtumallisen uuteena hallituksen puheenjohtajana aloittava Martin Nordell liittyy osaksi omistajakuntaa.

”Mennyt vuosi kului pitkälti organisaatiomme kehittämiseen keskittyen ja tiimiä vahvistaen. Sen siivittämänä voimmekin odottaa tästä vuodesta tähän asti parasta. Olemme keskittyneet oikeisiin asioihin, löytäneet tiimiin uutta virtaa ja saaneet rinnallemme vahvoja osaajia tukemaan tekemistämme. Ja mikä tärkeintä, olemme päässeet näyttämään osaamistamme monille uusille asiakkaille. Odotamme innolla tämän vuoden tekemistä!” tiivistää hallitus yhdessä.

Lisätietoja:
toimitusjohtaja Sanni Rostedt, puh. 050 3382819

Viimeisimmät blogit:

Tapahtumajärjestäjien toimeentulo hävisi yhdessä yössä – turkulaisille toimijoille miljoonatappiot koronan vuoksi

Julkaistu 03.04.2020

Turkulaiselta tapahtumamarkkinointitoimisto Tapahtumalliselta peruuntui yli 40 sovittua työtilaisuutta koronakriisin myötä. Se tarkoittaa yritykselle noin 1,5 miljoonan euron menetyksiä liikevaihtoon sekä henkilökunnan lomautuksia.

Tietokeskuksen Tietoiskuseminaareissa on festaritunnelmaa

Julkaistu 24.02.2020

Tapahtumallisen ja tietotekniikkayhtiö Tietokeskuksen yhteistyö alkoi vuonna 2018 Tietoiskuseminaareista. Vuosi sitten kävijät pääsivät nauttimaan tapahtuman kehittyneestä 2.0-versiosta ja maaliskuussa 2020 nähdään taas uusi upea toteutus!

HAKU TAPAHTUMALLISEN OPISKELIJAHARJOITTELIJAKSI LOPPUKEVÄÄLLE 2020 ON NYT AUKI!

Julkaistu 10.02.2020

Tule meille harjoittelijaksi! Meillä tehdään tapahtumia tosissaan, mutta pilke silmäkulmassa ja uusista asioista innostuen.