Tapahtumallinen.fi

HAKU TAPAHTUMALLISEN OPISKELIJAHARJOITTELIJAKSI LOPPUKEVÄÄLLE 2020 ON NYT AUKI!


Tapahtumallinen on dynaaminen ja nuorekas yritys, joka on erikoistunut erilaisten yritystapahtumien ja elämyksien suunnitteluun sekä tuotantoon. Haemme harkkareita Turun toimistollemme.

Haemme keväälle 2020 Turkuun harkkareita myyntiin ja tuotantoon!

Tapahtumallisen myynnin harjoittelija toimii myyntitiimin vetäjän johdossa. Kattavan perehdytyksen jälkeen myynnin harjoittelija on mukana myynnin päivittäisessä tekemisessä ja toimii myynnin tukena. Työtehtäviin tulee sisältymään esimerkiksi myynnin taustatöitä, kuten mahdollisiin asiakkaihin ja heidän toimialoihinsa tutustumista, asiakastapaamisten organisointia ja tarjousprosessiin osallistumista.

Tuotannon harjoittelija toimii Tapahtumallisen tuotantotiimissä ja pääsee mukaan tapahtumatuotantojen suunnittelu- ja toteutusprosesseihin. Työpäivät pitävät sisällään tapahtumien suunnittelua ja tuottamista yhdessä työryhmän muiden jäsenten kanssa. Tuotannon harjoittelija tulee pitämään yhteyttä eri toimijoihin, rakentamaan aikatauluja, organisoimaan tuotantoon liittyviä asioita, hoitamaan hankintoja sekä tekemään muita tehtäviä, jotka jaetaan työryhmässä jokaisen vahvuuksien mukaan.

Työaika on liukuvasti arkisin klo 9-17 välillä, mutta saattaa ajoittain sisältää töitä myös sen ulkopuolella, varsinkin tapahtumien aikana. Edellytämme siis joustavuutta työaikojen suhteen.

Tarjoamme sinulle…
● ammattitaitoista perehdytystä ja ohjausta harjoittelusi aikana
● oikeita asiakascaseja ja myynnin harjoittelussa lähikosketuksen B2B-myyntiin
● huipputiimin, jonka kanssa pääset tutustumaan mielenkiintoiseen tapahtuma-alaan
● kokemusta erilaisista tuotannoista: asiakaskuntamme koostuu kasvuhakuisista suomalaistoimijoista kansainvälisiin yrityksiin

Olet etsimämme harkkari, jos…
● toimit oma-aloitteisesti ja olet aktiivinen
● olet joustava ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa
● kommunikoit ja tuotat tekstiä tarvittaessa myös englanniksi
● hallitset tietokoneohjelmat (Office-ohjelmat, Gmail)
● ajokortti katsotaan eduksi
● voit tulla harjoitteluun vähän pidemmäksi aikaa, mielellään vähintään kolmeksi kuukaudeksi
● tunnet intohimoa asiakaskohtaamisiin ja asiakkaiden aitoon auttamiseen
● olet opintojesi loppusuoralla tai valmistunut (KTM / Tradenomi) /myynnin harjoittelija


Hakuohje
et

Lähetä meille lyhyt, ytimekäs CV sekä hakemus, joka antaa hyvän kokonaiskuvan osaamisestasi ja persoonastasi. Ilmoita myös hakemuksessasi mikäli sinulla toiveita harjoittelun ajankohdalle. Mikäli olet kiinnostunut myynnin harjoittelusta, lähetä hakemus osoitteeseen rebekka@tapahtumallinen.fi. Tuotannon harjoitteluun hakiessasi lähetä hakemus osoitteeseen tiina@tapahtumallinen.fi. Lähetäthän hakemukset viimeistään 2.3. mennessä.

 

Tapahtumallinen – suunnitelmallista, sujuvaa ja elämyksellistä. Olemme ammattimainen tapahtumajärjestäjä, ja kokonaistuotantomme synnyttää tapahtumia, joista puhutaan pitkään. Tyytyväinen asiakaskuntamme ulottuu kasvuhakuisista suomalaistoimijoista suuriin kansainvälisiin yrityksiin. www.tapahtumallinen.fi

Viimeisimmät blogit:

Kaksi tapahtumatoimijaa yhteen – Tapahtumallinen ja Abelita yhdistävät toimintansa

Julkaistu 05.05.2021

Turkulaiset tapahtumayritykset Tapahtumallinen ja Abelita yhdistävät toimintansa, ja jatkossa Abelitan asiakkaita palvellaan Tapahtumallisen kautta. Yhteistyön tavoitteena on laajentaa Tapahtumallisen palveluvalikoimaa ja vahvistaa yrityksen kasvua yhdeksi Suomen suurimmista tapahtuma-alan toimijoista.

Huippuharkkariksi Tapahtumalliselle? Syksyn 2021 harjoittelijahaku on nyt käynnissä!

Julkaistu 31.03.2021

Innokkaat, omia ammatillisia polkujaan rakentavat harjoittelijat ovat olennainen osa Tapahtumallisen tiimiä. Haluamme tarjota tapahtumien maailmasta kiinnostuneille opiskelijoille mahdollisuuden päästä tutustumaan monipuolisesti kaikkeen siihen erilaiseen työhön, mitä tapahtumien parissa voikaan tehdä.

Virtuaalitapahtumien vauhdissa

Julkaistu 01.10.2020

Hetken aikaa viime keväänä, ja vähän vielä alkukesästäkin tuntui siltä, että meiltä tapahtumista eläviltä hävisi olemassaolon tarkoitus ja elämän suunta. Kunnes alkoi virtuaalitapahtumien!

Tilaa uutiskirjeemme