Tapahtumallinen.fi

HAKU TAPAHTUMALLISEN OPISKELIJAHARJOITTELIJAKSI LOPPUKEVÄÄLLE 2020 ON NYT AUKI!


Tapahtumallinen on dynaaminen ja nuorekas yritys, joka on erikoistunut erilaisten yritystapahtumien ja elämyksien suunnitteluun sekä tuotantoon. Haemme harkkareita Turun toimistollemme.

Haemme keväälle 2020 Turkuun harkkareita myyntiin ja tuotantoon!

Tapahtumallisen myynnin harjoittelija toimii myyntitiimin vetäjän johdossa. Kattavan perehdytyksen jälkeen myynnin harjoittelija on mukana myynnin päivittäisessä tekemisessä ja toimii myynnin tukena. Työtehtäviin tulee sisältymään esimerkiksi myynnin taustatöitä, kuten mahdollisiin asiakkaihin ja heidän toimialoihinsa tutustumista, asiakastapaamisten organisointia ja tarjousprosessiin osallistumista.

Tuotannon harjoittelija toimii Tapahtumallisen tuotantotiimissä ja pääsee mukaan tapahtumatuotantojen suunnittelu- ja toteutusprosesseihin. Työpäivät pitävät sisällään tapahtumien suunnittelua ja tuottamista yhdessä työryhmän muiden jäsenten kanssa. Tuotannon harjoittelija tulee pitämään yhteyttä eri toimijoihin, rakentamaan aikatauluja, organisoimaan tuotantoon liittyviä asioita, hoitamaan hankintoja sekä tekemään muita tehtäviä, jotka jaetaan työryhmässä jokaisen vahvuuksien mukaan.

Työaika on liukuvasti arkisin klo 9-17 välillä, mutta saattaa ajoittain sisältää töitä myös sen ulkopuolella, varsinkin tapahtumien aikana. Edellytämme siis joustavuutta työaikojen suhteen.

Tarjoamme sinulle…
● ammattitaitoista perehdytystä ja ohjausta harjoittelusi aikana
● oikeita asiakascaseja ja myynnin harjoittelussa lähikosketuksen B2B-myyntiin
● huipputiimin, jonka kanssa pääset tutustumaan mielenkiintoiseen tapahtuma-alaan
● kokemusta erilaisista tuotannoista: asiakaskuntamme koostuu kasvuhakuisista suomalaistoimijoista kansainvälisiin yrityksiin

Olet etsimämme harkkari, jos…
● toimit oma-aloitteisesti ja olet aktiivinen
● olet joustava ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa
● kommunikoit ja tuotat tekstiä tarvittaessa myös englanniksi
● hallitset tietokoneohjelmat (Office-ohjelmat, Gmail)
● ajokortti katsotaan eduksi
● voit tulla harjoitteluun vähän pidemmäksi aikaa, mielellään vähintään kolmeksi kuukaudeksi
● tunnet intohimoa asiakaskohtaamisiin ja asiakkaiden aitoon auttamiseen
● olet opintojesi loppusuoralla tai valmistunut (KTM / Tradenomi) /myynnin harjoittelija


Hakuohje
et

Lähetä meille lyhyt, ytimekäs CV sekä hakemus, joka antaa hyvän kokonaiskuvan osaamisestasi ja persoonastasi. Ilmoita myös hakemuksessasi mikäli sinulla toiveita harjoittelun ajankohdalle. Mikäli olet kiinnostunut myynnin harjoittelusta, lähetä hakemus osoitteeseen rebekka@tapahtumallinen.fi. Tuotannon harjoitteluun hakiessasi lähetä hakemus osoitteeseen tiina@tapahtumallinen.fi. Lähetäthän hakemukset viimeistään 2.3. mennessä.

 

Tapahtumallinen – suunnitelmallista, sujuvaa ja elämyksellistä. Olemme ammattimainen tapahtumajärjestäjä, ja kokonaistuotantomme synnyttää tapahtumia, joista puhutaan pitkään. Tyytyväinen asiakaskuntamme ulottuu kasvuhakuisista suomalaistoimijoista suuriin kansainvälisiin yrityksiin. www.tapahtumallinen.fi

Viimeisimmät blogit:

Tapahtumajärjestäjien toimeentulo hävisi yhdessä yössä – turkulaisille toimijoille miljoonatappiot koronan vuoksi

Julkaistu 03.04.2020

Turkulaiselta tapahtumamarkkinointitoimisto Tapahtumalliselta peruuntui yli 40 sovittua työtilaisuutta koronakriisin myötä. Se tarkoittaa yritykselle noin 1,5 miljoonan euron menetyksiä liikevaihtoon sekä henkilökunnan lomautuksia.

Tietokeskuksen Tietoiskuseminaareissa on festaritunnelmaa

Julkaistu 24.02.2020

Tapahtumallisen ja tietotekniikkayhtiö Tietokeskuksen yhteistyö alkoi vuonna 2018 Tietoiskuseminaareista. Vuosi sitten kävijät pääsivät nauttimaan tapahtuman kehittyneestä 2.0-versiosta ja maaliskuussa 2020 nähdään taas uusi upea toteutus!

HAKU TAPAHTUMALLISEN OPISKELIJAHARJOITTELIJAKSI LOPPUKEVÄÄLLE 2020 ON NYT AUKI!

Julkaistu 10.02.2020

Tule meille harjoittelijaksi! Meillä tehdään tapahtumia tosissaan, mutta pilke silmäkulmassa ja uusista asioista innostuen.