Etusivu » Blogi » Haemme Tapahtumallisen pe...
Julkaistu 21.06.2018

Haemme Tapahtumallisen perheeseen taitavia tapahtumatuottajia

Tehotiimimme kaipaa nyt lisää voimaa, koska olemme kasvaneet vauhdilla! Haemme Tapahtumallisen perheeseen nyt taitavia tapahtumatuottajia.

Tapahtumallinen on dynaaminen ja nuorekas yritys, joka on erikoistunut erilaisten yritystapahtumien ja elämyksien suunnitteluun sekä tuotantoon. Toimistomme sijaitsee Turussa, mutta toimimme ympäri Suomea ja välillä ulkomaillakin. Meillä tehdään tapahtumia tosissaan, mutta pilke silmäkulmassa ja uusista asioista innostuen!   

Tehotiimimme kaipaa nyt lisää voimaa, koska olemme kasvaneet vauhdilla!
Haemme Tapahtumallisen perheeseen:

TAITAVIA TAPAHTUMATUOTTAJIA
Pursuatko ympärillesi ideoita, energiaa ja hyvää tuulta? Oletko taitava jonglööri, jolla tapahtumatuotannon sirkuksessa pysyvät pallot ilmassa ja suuri nippu lankoja järjestyksessä?

Hienoa, saatat olla se, mitä etsimme! Nopeasti kasvavassa tapahtuma-alan ammattilaisten perheessämme olisi nyt tarvetta uusille eteville tapahtumatuottajille kokoaikaisiin, osa-aikaisiin ja freelancetyösuhteisiin.

Toivoisimme, että uudet perheenjäsenemme olisivat

  • järjestelmällisiä ja iloisia,
  • joustavia ja oma-aloitteisia,
  • ja ennen kaikkea tyyppejä, jotka eivät hätkähdä toisinaan kertyvästä pienestä ja ehkä vähän isommastakin stressistä.

Viilipytyn hermot katsotaan siis eduksi! Työssä sinulle olisi myös hyödyksi, jos puhut sujuvaa englantia ja englanniksi kirjoittaminenkin onnistuu tarvittaessa. Hyvät tietotekniset taidot auttavat suoriutumaan päivittäisistä askareista. Lisäksi olisi hyvä, jos sinulla olisi ajokortti.

Plussapisteitä ja kultaisia tähtiä irtoaa:

  • luovuudesta,
  • kuvankäsittelytaidoista,
  • kirjoittajan lahjoista ja kielioppitaituruudesta,
  • sekä aiemmin kartutetusta monipuolisesta kokemuksesta yritystapahtuma-alalta.

Tunnistitko itsesi näistä kuvailuista? Mahtavaa! Hae meille näin:
    ​
Lähetä meille kuvallinen, lyhyt ja ytimekäs CV, joka antaa hyvän kokonaiskuvan persoonastasi ja osaamisestasi viimeistään 15.7.2018 mennessä. Lähetä hakemus ja palkkatoive osoitteeseen sanni@tapahtumallinen.fi.  Vastauksia tarkentaviin kysymyksiin saat samasta osoitteesta. Soittaakin saa numeroon 050-3382819​.

Tapahtumallinen ​– suunnitelmallista, sujuvaa ja elämyksellistä. Täyden palvelun tapahtumatoimisto, jonka aito auttamisen halu ja rautainen ammattitaito helpottavat asiakkaiden arkea ja synnyttävät ikimuistoisia tapahtumia. Tyytyväinen asiakaskuntamme ulottuu kasvuhakuisista suomalaistoimijoista suuriin kansainvälisiin yrityksiin. www.tapahtumallinen.fi   

 

 

Muuta blogissa

Joutsenia bongaamaan

Julkaistu 28.01.2019

Mikä on tyylikäs, käytännöllinen ja näkyy tapahtumissa ympäri Turkua? Se on tietysti uusi työasumme: Joutsen-mekko!
Lue kirjoitus

Tiedote sidosryhmille

Julkaistu 14.01.2019

Tapahtumallisen vuosi on alkanut positiivisen kiireisissä merkeissä. Vuosi 2019 tuo mukanaan muutoksia yrityksen omistuspohjaan, kun toimitusjohtaja Sanni Rostedtista sekä yrityksen osakkaista Ari Sirkiästä ja Henna Kakosta tulee yhtiön pääomistajia. Samalla Katja Tervahartiala luopuu omistusosuudestaan, mutta jatkaa edelleen yrityksen hallituksessa ja asiantuntijana.
Lue kirjoitus

Tapahtumallinen – kuin lapsi lähdössä kouluun

Julkaistu 23.10.2018

Tapahtumallisella ollaan uuden edessä, vaikka varsinaisesti mikään ei muutu. Paitsi tittelit. Ja pääluku, joka on jälleen kasvanut kahdella uudella osaajalla.
Lue kirjoitus

Omat mielipiteet sallittu myös harjoittelijalle! – ”Hyvät tyypit eivät jää unholaan”

Julkaistu 21.06.2018

Tapahtumallinen tekee ammattilaisia, jotka voivat työskennellä niin korkkareissa kuin verkkareissa. Harjoittelu on hyvä tapa päästä sisälle työporukkaan, ja monesti se poikii myös palkkatöitä. Tapahtumallisen Henna, Kata, Rebekka ja Pauliina ovat kulkeneet harjoittelupolkua isoon vastuuseen.
Lue kirjoitus

Yleishäärääjä Henna innostuu ja ratkoo ongelmat

Julkaistu 27.04.2018

Perhe pitää yhtä, vaikka välillä joku perheenjäsenistä lähtisikin maailmalle koittamaan siipiään. Kun on aika palata, seikkailija toivotetaan tervetulleeksi takaisin lämpimin halauksin.
Lue kirjoitus

Miten Tapahtumallinen kasvoi Tapahtumalliseksi - sattumia, naurua ja lujaa uskoa omaan tekemiseen

Julkaistu 29.03.2018

Maaliskuun 11. päivä vuonna 2013 valkeni säässä, joka muistutti paljon tätä päivää. Maassa oli 30 senttiä lunta ja pakkasta viisi astetta. Mukava aurinkoinen kevättalven päivä. Tuota aurinkoista kevätpäivää ihmetteli vast’ikään silmänsä ensimmäistä kertaa avannut Tapahtumallinen.
Lue kirjoitus

Seuraa meitä