Etusivu » Blogi » Omat mielipiteet sallittu...
Julkaistu 21.06.2018

Omat mielipiteet sallittu myös harjoittelijalle! – ”Hyvät tyypit eivät jää unholaan”

Tapahtumallinen tekee ammattilaisia, jotka voivat työskennellä niin korkkareissa kuin verkkareissa. Harjoittelu on hyvä tapa päästä sisälle työporukkaan, ja monesti se poikii myös palkkatöitä. Tapahtumallisen Henna, Kata, Rebekka ja Pauliina ovat kulkeneet harjoittelupolkua isoon vastuuseen.

Onko olemassa rakkautta ensi silmäyksellä? Kyllä on, sillä juuri sen voimalla Kata ja Rebekka ovat nyt töissä Tapahtumallisella. Tarinat ovat lähes identtiset: Google esitteli Tapahtumallisen nettisivut, ja sisältö vei mennessään. Sekä Katalle että Rebekalle tuli vahva tunne siitä, että tuohon joukkoon haluan kuulua.

Teitä tapahtuma-alalle on melkein yhtä paljon kuin tekijöitäkin. Tapahtumallisella lähes kaikilla uusilla työntekijöillä on kuitenkin yhteinen nimittäjä: harjoitteluaika. Vastaava tuottaja Kata kouluttautui alun perin media-assistentiksi ja myyntikoordinaattori Rebekka kokiksi. Molempien polku vei lopulta harjoittelun kautta Tapahtumalliselle. Jopa osakas Henna tuli aikoinaan yritykseen harjoittelun kautta.

Tuottaja Pauliina taas oli aikoinaan harjoittelijana Sannilla, ja myöhemmin tuo yhteinen kokemus toi Pauliinan Tapahtumalliselle. Pauliina on edelleen otettu siitä, että kaikkien vuosien jälkeen Sanni otti yhteyttä ja tarjosi töitä. Pauliinan tie on osoitus siitä, että hyvät tyypit eivät unohdu, vaikka töitä ei heti olisi tarjolla.

 

Ole aito, ole rohkea
Sana harjoittelija saattaa tuoda mielikuvan nurkassa lymyilevästä kahvinkeittäjästä, mutta Tapahtumallisella pesti on kaikkea muuta. Tai no, kuuluu töihin toki kahvinkeittoakin, mutta niin kuuluu kaikilla muillakin. Kahvi ei keitä itseään eikä tiskikone täyty taianomaisesti, vaikka harjoittelija puuttuisi. Pauliina kyllä pyytää lähes aina jonkun muun keittämään kahvia, koska hänen keittämänsä on yksinkertaisesti kamalan makuista.

Kaikki työtekijät osakkaista harjoittelijoihin ovat mukana myös kaikissa yrityksen aktiviteeteissa. Yhdessä tehdään paljon myös työajan ulkopuolella. Hyvin nopeasti harjoittelijat huomaavat sulautuneensa osaksi työyhteisöä. Siis perhettä, jossa välillä saatetaan jakaa myös hiustensuoristaja tai lainailla vaatekappaleita.

Harjoittelijoita kannustetaan, mutta heille annetaan myös tilaa tehdä ja oppia itse. Omat mielipiteetkin ovat tervetulleita. Matkan varrella etsitään kaikille omia vahvuuksia ja niitä kehitetään eteenpäin. Usein saa tehdä sitä, missä on parhaimmillaan, välillä eteen tulee kakkahommia. Nöyryys kaikkien työtehtävien edessä on tässä perheessä tärkeää.

Tapahtumallisen porukassa tulee toimeen, kun on aito ja sanoo asiat hyvällä tavalla suoraan. Maalaisjärki, rohkeus ja reipas meininki vievät pitkälle. Vielä, kun mielessä soi korvamatona ”vie mennessäs, tuo tullessas”, niin pärjää varmasti.

Rebekka muistuttaa, että jakkupuvun voi monesti jättää vaatekaappiin, sillä Tapahtumallisen toimistolle raahaudutaan usein meikittä ja hiukset ponnarilla. Pyjama on juuri ja juuri vaihtunut muihin vaatteisiin.

”Arvostamme ammattilaisia, mutta samalla sitä, että voi tulla verkkareissa töihin”, Kata tiivistää pukukoodin.

Kaikkein tärkeintä on kuitenkin, että rakkauden, tai edes ihastuksen kipinä syttyy jo hakuvaiheessa. Jos Tapahtumallisen tekstejä ja videoita tutkiessa tulee lämmin fiilis, kannattaa hakea töihin!

Katso avoimet paikat >>

Muuta blogissa

Joutsenia bongaamaan

Julkaistu 28.01.2019

Mikä on tyylikäs, käytännöllinen ja näkyy tapahtumissa ympäri Turkua? Se on tietysti uusi työasumme: Joutsen-mekko!
Lue kirjoitus

Tiedote sidosryhmille

Julkaistu 14.01.2019

Tapahtumallisen vuosi on alkanut positiivisen kiireisissä merkeissä. Vuosi 2019 tuo mukanaan muutoksia yrityksen omistuspohjaan, kun toimitusjohtaja Sanni Rostedtista sekä yrityksen osakkaista Ari Sirkiästä ja Henna Kakosta tulee yhtiön pääomistajia. Samalla Katja Tervahartiala luopuu omistusosuudestaan, mutta jatkaa edelleen yrityksen hallituksessa ja asiantuntijana.
Lue kirjoitus

Tapahtumallinen – kuin lapsi lähdössä kouluun

Julkaistu 23.10.2018

Tapahtumallisella ollaan uuden edessä, vaikka varsinaisesti mikään ei muutu. Paitsi tittelit. Ja pääluku, joka on jälleen kasvanut kahdella uudella osaajalla.
Lue kirjoitus

Haemme Tapahtumallisen perheeseen taitavia tapahtumatuottajia

Julkaistu 21.06.2018

Tehotiimimme kaipaa nyt lisää voimaa, koska olemme kasvaneet vauhdilla! Haemme Tapahtumallisen perheeseen nyt taitavia tapahtumatuottajia.
Lue kirjoitus

Yleishäärääjä Henna innostuu ja ratkoo ongelmat

Julkaistu 27.04.2018

Perhe pitää yhtä, vaikka välillä joku perheenjäsenistä lähtisikin maailmalle koittamaan siipiään. Kun on aika palata, seikkailija toivotetaan tervetulleeksi takaisin lämpimin halauksin.
Lue kirjoitus

Miten Tapahtumallinen kasvoi Tapahtumalliseksi - sattumia, naurua ja lujaa uskoa omaan tekemiseen

Julkaistu 29.03.2018

Maaliskuun 11. päivä vuonna 2013 valkeni säässä, joka muistutti paljon tätä päivää. Maassa oli 30 senttiä lunta ja pakkasta viisi astetta. Mukava aurinkoinen kevättalven päivä. Tuota aurinkoista kevätpäivää ihmetteli vast’ikään silmänsä ensimmäistä kertaa avannut Tapahtumallinen.
Lue kirjoitus

Seuraa meitä