Etusivu » Blogi » Tiedote sidosryhmille...
Julkaistu 14.01.2019

Tiedote sidosryhmille

Tapahtumallisen vuosi on alkanut positiivisen kiireisissä merkeissä. Vuosi 2019 tuo mukanaan muutoksia yrityksen omistuspohjaan, kun toimitusjohtaja Sanni Rostedtista sekä yrityksen osakkaista Ari Sirkiästä ja Henna Kakosta tulee yhtiön pääomistajia. Samalla Katja Tervahartiala luopuu omistusosuudestaan, mutta jatkaa edelleen yrityksen hallituksessa ja asiantuntijana.

Tapahtumallisen pääomistajiksi Sanni Rostedt, Henna Kakko ja Ari Sirkiä

– Viimeiset kuusi vuotta Tapahtumallisen matkassa on ollut hienoa aikaa. Nyt on kuitenkin monen työtäyteisen vuoden jälkeen aika katsoa, mitä sitä tekisi isona. Jatkan edelleen hallituksessa sekä yrityksen asiantuntijana. Koen, että Tapahtumallinen jatkaa hyvissä käsissä, Katja Tervahartiala korostaa.

Tapahtumallisen toimitusjohtajana elokuussa 2018 aloittanut Sanni Rostedt näkee tapahtuma-alan tulevaisuuden valoisana.

– Viime vuodet ovat olleet meille vahvan kasvun vuosia. Olemme palkanneet uutta henkilökuntaa sekä laajentaneet toiminta-aluettamme voimakkaasti. Jatkossakin meiltä saa monipuoliset ja asiantuntevat tapahtuma-alan palvelut luotettavasti. Alkanut vuosi on lähtenyt liikkeelle vauhdikkaasti, ja näkymät ovat erittäin positiiviset, Rostedt sanoo.

Lisätietoja:
toimitusjohtaja Sanni Rostedt, puh. 050 3382819, sanni@tapahtumallinen.fi
hallituksen jäsen Katja Tervahartiala, puh. 040 5068839, katja@tapahtumallinen.fi

Tapahtumallinen on täyden palvelun tapahtumatuotantotoimisto, joka tarjoaa asiantuntijapalveluja tavoitteellisten ja tuloksellisten tapahtumien suunnitteluun ja toteuttamiseen. Toimintamme ulottuu Turun alueen lisäksi muualle Suomeen ja tarvittaessa ulkomaillekin. Kokeneella tiimillä on huippuosaamista laadukkaiden tapahtumien organisoimisesta alusta loppuun asti. Yritys on perustettu 2013 ja se työllistää jo lähes 20 tapahtuma-alan osaajaa.

Muuta blogissa

Joutsenia bongaamaan

Julkaistu 28.01.2019

Mikä on tyylikäs, käytännöllinen ja näkyy tapahtumissa ympäri Turkua? Se on tietysti uusi työasumme: Joutsen-mekko!
Lue kirjoitus

Tapahtumallinen – kuin lapsi lähdössä kouluun

Julkaistu 23.10.2018

Tapahtumallisella ollaan uuden edessä, vaikka varsinaisesti mikään ei muutu. Paitsi tittelit. Ja pääluku, joka on jälleen kasvanut kahdella uudella osaajalla.
Lue kirjoitus

Haemme Tapahtumallisen perheeseen taitavia tapahtumatuottajia

Julkaistu 21.06.2018

Tehotiimimme kaipaa nyt lisää voimaa, koska olemme kasvaneet vauhdilla! Haemme Tapahtumallisen perheeseen nyt taitavia tapahtumatuottajia.
Lue kirjoitus

Omat mielipiteet sallittu myös harjoittelijalle! – ”Hyvät tyypit eivät jää unholaan”

Julkaistu 21.06.2018

Tapahtumallinen tekee ammattilaisia, jotka voivat työskennellä niin korkkareissa kuin verkkareissa. Harjoittelu on hyvä tapa päästä sisälle työporukkaan, ja monesti se poikii myös palkkatöitä. Tapahtumallisen Henna, Kata, Rebekka ja Pauliina ovat kulkeneet harjoittelupolkua isoon vastuuseen.
Lue kirjoitus

Yleishäärääjä Henna innostuu ja ratkoo ongelmat

Julkaistu 27.04.2018

Perhe pitää yhtä, vaikka välillä joku perheenjäsenistä lähtisikin maailmalle koittamaan siipiään. Kun on aika palata, seikkailija toivotetaan tervetulleeksi takaisin lämpimin halauksin.
Lue kirjoitus

Miten Tapahtumallinen kasvoi Tapahtumalliseksi - sattumia, naurua ja lujaa uskoa omaan tekemiseen

Julkaistu 29.03.2018

Maaliskuun 11. päivä vuonna 2013 valkeni säässä, joka muistutti paljon tätä päivää. Maassa oli 30 senttiä lunta ja pakkasta viisi astetta. Mukava aurinkoinen kevättalven päivä. Tuota aurinkoista kevätpäivää ihmetteli vast’ikään silmänsä ensimmäistä kertaa avannut Tapahtumallinen.
Lue kirjoitus

Seuraa meitä