Tapahtumallinen.fi
asiakaslähtöisyys
persoonallisuus
innostuneisuus
vilpittömyys
henkilöstön arvostus

Tapahtumallinen kuplii, pirskahtelee ja poreilee. Nauraa, innostuu ja taputtaa. Ja hoitaa hommansa odotukset ylittävästi. Aina. Tapahtumallisen tarina alkoi vuonna 2013 ja siitä asti ollaan menty eteenpäin täyttä höyryä.

Vauhti ei hyydy kuin ehkä hetkeksi max. päivän kestävässä keikkakoomassa (se tyhjä tunne, kun on antanut tapahtumalleen kaikkensa) ja taas jaksaa painaa! Teemme koko tiimi, aina harkkareista toimariin, työtämme intohimolla. Jotta pääset vielä vähän syvemmälle mielenmaisemaamme, tutustu ihmeessä alla oleviin tiedonmurusiin. Kun kuitenkin haluat!

Ota yhteyttä

Jos Tapahtumallinen olisi hedelmä, mikä se olisi?

Granaattiomena, tietenkin! Sen mehu räiskyy avatessa kaikkialle ja sitä ei saa pois, ei sitten millään. Ja miksi haluaisikaan, sehän tuoksuu huumaavan hyvälle, kuten tietenkin mekin!

Jos Tapahtumallinen olisi ruoka, mikä se olisi?

Joku tulinen ja mausteinen, sellainen, minkä jälkeen miettii, että olikohan tämä nyt vähän liikaa, mutta on pakko ottaa lisää.

Jos Tapahtumallinen olisi juoma, mikä se olisi?

Hamppanja! Ei kaipaa perusteluja. Tykkäämme kilistellä kuohuvalla kuin kuohuvalla silloin (aina), kun on aihetta juhlaan!

Jos Tapahtumallinen olisi ääni, mikä se olisi?

Huutonauru. Hekotus. Tai oikeastaan mikä tahansa hersyvä ja mukaansatempaava naurun laji.

Jos Tapahtumallinen olisi väri, mikä se olisi?

Tumman vadelmanpunainen, syvä ja vahva väri, jota jää tuijottamaan.

Jos Tapahtumallinen olisi eläin, mikä se olisi?

Energiatestin mukaan meillä liikkuu toimistolla oravia, kirahveja ja yksi laiskiainen. Emme kerro, kuka se on.

Ota yhteyttä ja kerro suunnitelmastasi, niin tehdään siitä yhdessä mahdollista!

BLOGISSA

Tapahtumajärjestäjien toimeentulo hävisi yhdessä yössä – turkulaisille toimijoille miljoonatappiot koronan vuoksi

Julkaistu 03.04.2020

Turkulaiselta tapahtumamarkkinointitoimisto Tapahtumalliselta peruuntui yli 40 sovittua työtilaisuutta koronakriisin myötä. Se tarkoittaa yritykselle noin 1,5 miljoonan euron menetyksiä liikevaihtoon sekä henkilökunnan lomautuksia.

Tietokeskuksen Tietoiskuseminaareissa on festaritunnelmaa

Julkaistu 24.02.2020

Tapahtumallisen ja tietotekniikkayhtiö Tietokeskuksen yhteistyö alkoi vuonna 2018 Tietoiskuseminaareista. Vuosi sitten kävijät pääsivät nauttimaan tapahtuman kehittyneestä 2.0-versiosta ja maaliskuussa 2020 nähdään taas uusi upea toteutus!

HAKU TAPAHTUMALLISEN OPISKELIJAHARJOITTELIJAKSI LOPPUKEVÄÄLLE 2020 ON NYT AUKI!

Julkaistu 10.02.2020

Tule meille harjoittelijaksi! Meillä tehdään tapahtumia tosissaan, mutta pilke silmäkulmassa ja uusista asioista innostuen.

Tapahtumalliselle toimisto Helsinkiin, uusi hallitus aloittaa työnsä ja mukaan uusia omistajia

Julkaistu 17.01.2020

Tapahtumallisen vuosi on alkanut vahvasti upeiden uutisten myötä.

Kaaos käsissä vai peukaloita pyöritellen?

Julkaistu 28.06.2019

Maija ja Matti, molemmat taitureita omilla aloillaan, ovat nyt saman haasteen edessä. Kesäpäivät puskevat päälle. Henkilöstöjuhlan järjestäminen on ahdistava ponnistus, joka vaatii hikeä, stressiä ja välillä kyyneleitäkin. Tai sitten ei ole.

Joutsenia bongaamaan

Julkaistu 28.01.2019

Mikä on tyylikäs, käytännöllinen ja näkyy tapahtumissa ympäri Turkua? Se on tietysti uusi työasumme: Joutsen-mekko!

Tiedote sidosryhmille

Julkaistu 14.01.2019

Tapahtumallisen vuosi on alkanut positiivisen kiireisissä merkeissä. Vuosi 2019 tuo mukanaan muutoksia yrityksen omistuspohjaan, kun toimitusjohtaja Sanni Rostedtista sekä yrityksen osakkaista Ari Sirkiästä ja Henna Kakosta tulee yhtiön pääomistajia. Samalla Katja Tervahartiala luopuu omistusosuudestaan, mutta jatkaa edelleen yrityksen hallituksessa ja asiantuntijana.

Tapahtumallinen – kuin lapsi lähdössä kouluun

Julkaistu 23.10.2018

apahtumallisella ollaan uuden edessä, vaikka varsinaisesti mikään ei muutu. Paitsi tittelit. Ja pääluku, joka on jälleen kasvanut kahdella uudella osaajalla.

Omat mielipiteet sallittu myös harjoittelijalle! – ”Hyvät tyypit eivät jää unholaan”

Julkaistu 21.06.2018

Tapahtumallinen tekee ammattilaisia, jotka voivat työskennellä niin korkkareissa kuin verkkareissa. Harjoittelu on hyvä tapa päästä sisälle työporukkaan, ja monesti se poikii myös palkkatöitä. Tapahtumallisen Henna, Kata, Rebekka ja Pauliina ovat kulkeneet harjoittelupolkua isoon vastuuseen.